Velvet skin tretman – usporite starenje na najbezbolniji način

Doktorica Viviana Kalamar specijalizirala se u području estetike lica - anti agening lica i vrata te u području stomatologije.

Uz naprednu tehnologiju i nove dosege estetske medicine produljivanje mladolikosti više nije nemoguće! Prateći svjetske trendove i u našoj Poliklinici možete isprobati najnoviji beauty hit – Velvet skin. Poštujući prirodan izgled i tretmane koji se prilagođavaju svakom klijentu i njegovoj koži, razvijen je ovaj tip tehnologije koji radiofrekvencijama ublažava bore i brojne druge nesavršenosti bez upotrebe igle.

Radi se o kompleksnom uređaju koji koristi elektromagnetske valove, a tretman koji traje 40 minuta izvodi se aplikatorom koji može inducirati porast temperature kože i potaknuti stvaranje kolagena i elastina.

Velvet Skin prilagođava se tipu kože pacijenata i regiji koja se tretira. Dakle, ovisno prelazi li se uređajem preko vrata, osjetljivog područja oko očiju ili blizu usana i nosa, uređaj mjeri otpornost područja i prilagođava jačinu frekvencije.

Preporučuje se ženama i muškarcima od 25. godine upravo zato što neinvazivno njeguje kožu, poboljšava tonus i hidrira. Prikladan je za sve tipove kože: suhu, masnu, mješovitu, mladenačku kožu, kožu s ožiljcima od akni i zrelu kožu. Zbog svoje prilagodljivosti pacijentima i neinvazivnosti, on je idealan za one koji ne žele kirurški zahvat pomlađivanja ili pak ne misle da su dovoljno stari za njega.

Učinci Velvet Skin tretmana vidljivi su već nakon prvog tretmana, a s vremenom postaju sve bolji. Preoblikuje i stvara bolji tonus tkiva, daje zategnutu kožu lica i dekoltea i stvara novi kolagen. Osim toga, poboljšava i potiče cirkulaciju, pore i tekstura kože su zaglađeni, a obrisi definirani.

Ovaj neinvazivni tretman je potpuno bezbolan uz ugodan osjećaj topline, a rezultati poboljšanja kože su dugotrajni.

Velvet skin jedan je od naših dermatoloških tretmana koje je najbolje raditi tijekom zime, a više o tome zašto – pročitajte ovdje.

U Poliklinici Gusić jednom mjesečno moći ćete obaviti anti age tretmane u području neinvazivne estetske medicine kod cijenjene doktorice Kalamar, za sve informacije obratite nam se putem telefona ili email adrese.